PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Nieuwe verhuurwetgeving in onze comunidad Valencia vanaf 2015

15 jun 2015

Nuttig om weten: Vanaf nu dienen alle eigenaars met 1 tot 4 verhuurwoningen, aangifte doen. Elke woning moet ingeschreven worden in een register voorafgaand aan de verhuur. De ligging, het aantal kamers, en de beschrijving van de woning dient vermeld te orden. En daarbij voldoen aan een aantal cruciale voorwaarden.Op dit ogenblik zijn reeds een 20tal inspecteurs voor controles aan de slag.Ook via internet wordt actief op zoek gegaan naar zwart verhuurders. Deze kunnen worden ook opgespoord via electriciteitsfacuren of andere.Een probleem voor de verhuurder is dat er sprake is van vrij hoge boetes ( oplopend tot € 90.000 )
Het ministerie spoort bijgevolg iedereen zelfs aan om aangifte te doen indien men weet heeft van onregelmatigheden. Bedenk dus dat van de aangegeven belastontduiking er 90 % aangegeven wordt door bekenden. Ons advies is dan ook terecht : vraag advies aan uw fiscale vertegenwoordiger of gestor , waarbij u als niet-resident of als eigenaar, uw jaarlijks uw " declaracion de renta " laat opmaken. Hoewel deze vermelding enkel nog per decreet werd vastgesteld, heeft dit geen rechtstreeks gevolg voor uw inkomen of bijkomende belastingen.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2022 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links