PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Wie zijn wij

Als specialist terzake gaat onze service véél verder dan enkel dat van een vastgoedagent! Behartiging van úw belangen en het aanreiken van gepaste oplossingen, dát is de rode draad in ons werk. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf met een positieve ingesteldheid en in staat om u tijdens uw zoektocht op een optimale wijze te assisteren. Ons engagement is onze kracht en uw garantie voor uw tevredenheid. Laat u prettig verrassen!


MALIMI, oorspronkelijk opgestart met een succesvol educatief project waarbij samen met de ouders groot belang werd gehecht aan kindvriendelijke activiteiten met accent op het stimuleren van kwaliteiten zoals creativiteit en originaliteit. Deze alternatieve aanpak werd een belangrijk uitgangspunt tot verdere initiatieven..

MALIMI Workshop " Een andere kijk op geld " werd ondersteund door de organisatie Canon in België en erkend als een worktool voor het secundaire onderwijs. Bewust worden over de impact van het persoonlijke denken in het dagelijkse leven is niet evident. Een gerichte opleiding gecombineerd met eigen werkervaring in de financiële sector ligt aan de basis van deze succesvolle workshop.

MALIMI Adviescentrum heeft als belangrijkste doelstelling om aangepaste oplossingen op ieders maat aan te bieden. Behartiging van het persoonlijk welzijn samen met de oorspronkelijke visie dienstverlening mét een hart wordt ons symbool.

MALIMI Krediet- en Verzekeringskantoor. De oorspronkelijke visie van individuele dienstverlening mét een hart toepassen op het terrein van het financiële opent vele deuren. Ondertussen doet een groeiende Europese éénwording zijn intrede. Onder impuls van een Spaans bouwbedrijf met méér dan 30 jaar actief, groeit stilaan belangstelling voor een internationale samenwerking.

MALIMI COSTA BLANCA S.L. De Spaanse vennootschap " Vastgoed en Verzekeringen" werd een feit. Een verdere specialisatie, en het behalen van een licentie als A.P.I. makelaar ( Agentes Profesionales Inmobiliaria) in vastgoed blijkt een sterke fundering tot verdere uitbreiding.

NETWERKING: n opvolging van de bestaande internationale B.N.I businessgroup, ontstaat met enkele collega´s een idee om een lokale ´business to businessgroup España, " BGE" op te starten. Netwerking ook hier aan de Costa Blanca is een belangrijke tool tot zakelijk succes. Bij aanvang wordt het bedrijf Malimi Costa Blanca aangesteld als afgevaardigde voor de beroepssector verzekeringen, en later voor de lokale vastgoedsector.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2019 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links