PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Wie zijn wij?

Als specialist in onroerend goed gaat onze service véél verder dan enkel dat van een vastgoedagent! Behartiging van úw belangen, het aanreiken van gepaste oplossingen, professionaliteit en dienstverlening mét een hart, dát is onze rode draad waarom wij zijn in staat zijn om u op een optimale wijze te assisteren. Ons engagement is onze kracht en staat garant voor uw tevredenheid.Dit is uiteindelijk waarvoor wij er voor u zijn!

MALIMIoorspronkelijk opgestart als een succesvol educatief project gericht tot kinderen om tesamen met hun ouders een " ander dagje uit" te beleven. Deze alternatieve aanpak werd het uitgangspunt tot uitbreiding van verdere initiatieven.

MALIMI workshop heeft als uitgangspunt om bewust te worden over de persoonlijke overtuigingen en ervaring omtrent alles wat met het financiële te maken heeftt. Met een visie "Een andere kijk op geld" leidt tot persoonlijke ontplooiïng en stimuleert creativiteit met positief resultaat. Dit seminarie werd door diverse organisaties erkend als educatieve worktool..

MALIMI adviescentrum biedt vanuit een visie van dienstverlening mét een hart oplossingen op ieders maat.

MALIMI "Onze dienstverlening "Kredieten en Verzekeringen" opent vele deuren en met een uitbreiding naar Spanje. Ondertussen doet een groeiende Europese éénwording zijn intrede. en groeit belangstelling voor een verder engagement.

MALIMI COSTA BLANCA SL. De Spaanse vennootschap " Inmobiliaria y Seguros" (Vastgoed en Verzekeringen) werd een feit. Specialisatie als erkend Agente Profesional Inmobiliaria (API) blijkt een sterke fundering tot succes en leidt eveneens tot een verdere uitbreiding.

NETWERKING is onontbeerllijk tot het slagen van succesvolle zakelijke activiteiten. Zo ontstaat om in samenwerking met enkele internationaal gerichte collega´s het idee om de businessgroep España, BGE" op te starten waarbij Malimi Costa Banca SL. wordt aangesteld om de beroepsactiviteit van de verzekeringssector te vertegenwoordigen en later als afgevaardigde voor de vastgoedsector.

SPECIALISATIE wordt de norm, DIENSTVERLENING mét het hart wordt onze slogan!

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2024 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links