PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Wie zijn wij

Als specialist in onroerend goed gaat onze service véél verder dan enkel dat van een vastgoedagent! Behartiging van úw belangen, aanreiken van gepaste oplossingen, professionaliteit, en dienstverlening mét een hart, dát is de rode draad in ons werk. Vanuit een positieve ingesteldheid zijn wij in staat om u op een optimale wijze te assisteren. Ons engagement is onze kracht en uw garantie tot tevredenheid.


MALIMI, oorspronkelijk opgestart als een succesvol educatief project waarbij kinderen tesamen de ouders diverse kindvriendelijke activiteiten uitvoeren. Deze alternatieve aanpak werd het uitgangspunt tot ontplooiën van nieuwe initiatieven..

MALIMI Workshop " Een andere kijk op geld" vindt zijn basis door een combinatie van persoonlijke werkervaring in de financiële sector en een gerichte opleiding, ondersteund door culturele organisaties als worktool tot meer bewustzijn over de impact van het persoonlijke denken en handelen in het dagelijkse leven.

MALIMI Adviescentrum heeft vanuit een visie van dienstverlening mét een hart als doel oplossingen op ieders maat aan te bieden.

MALIMI Krediet- en Verzekeringskantoor met het toepassen van deze visie op dit terrein opent vele deuren.Ondertussen doet een groeiende Europese éénwording zijn intrede. Onder impuls van een Spaans bouwbedrijf méér dan 30 jaar internationeel actief groeit ook de belangstelling.

MALIMI COSTA BLANCA S.L. De Spaanse vennootschap " Vastgoed en Verzekeringen" werd een feit. Specialisatie en het behalen van een licentie A.P.I. makelaar ( Agentes Profesionales Inmobiliaria) blijkt een sterke fundering tot verdere uitbreiding.

NETWERKING: in opvolging van de internationale B.N.I businessgroup ontstaat met enkele collega´s het idee om een businessgroep España, "BGE" op te starten. Netwerking blijft een belangrijke tool tot zakelijk succes. Bij aanvang wordt het bedrijf aangesteld als afgevaardigde voor de verzekeringsector en later voor de lokale vastgoedsector.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2020 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links