PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Wie zijn wij

Als uw professioneel vastgoedkantoor en specialist terzake gaat onze service véél verder dan enkel dat van een vastgoedagent! Behartiging van úw belangen, onze jarenlange expertise, evenals het aanreiken van gepaste oplossingen, dát is de rode draad in ons werk. Wij zijn een totaal onafhankelijk bedrijf met een positieve ingesteldheid. Wij zijn in staat om u tijdens uw zoektocht op een optimale wijze te assisteren. Ons engagement is onze kracht en garantie voor uw klantentevredenheid. Laat u prettig verrassen!


MALIMI, oorspronkelijk opgestart met een succesvol educatief project waarbij in samenwerking met ouders, groot belang werd gehecht aan kindvriendelijke activiteiten met accent op het stimuleren van kwaliteiten zoals creativiteit, spontaniteit en originaliteit. Deze alternatieve aanpak werd een belangrijk uitgangspunt tot verdere expensie.

MALIMI Workshop " Een andere kijk op geld " werd ondersteund door de organisatie Canon in België en erkend als een worktool voor het secundaire onderwijs. Bewust worden over de impact van het persoonlijke denken en welke invloed dit heeft in het dagelijkse leven is niet evident. Een gerichte opleiding gecombineerd met eigen werkervaring in de financiële sector ligt aan de basis van deze succesvolle workshop.

MALIMI Adviescentrum: deskundig advies, een optimale service en behartiging van het persoonlijk welzijn vormen de drie belangrijkste pijlers. Aangepaste oplossingen op ieders maat werden snel gemaakt. De oorspronkelijke visie “dienstverlening mét een hart" wordt hét Malimi symbool.

MALIMI Krediet- en Verzekeringskantoor. De oorspronkelijke visie van individuele dienstverlening "mét een hart" opent vele deuren. Ondertussen doet een groeiende Europese éénwording zijn intrede. Onder impuls van een Spaans bouwbedrijf, en méér dan 30 jaar actief, groeit er stilaan belangstelling voor een internationale samenwerking.

MALIMI COSTA BLANCA S.L. De Spaanse vennootschap Inmobilaria y Seguros werd een feit. Een verdere specialisatie, professionele deskundigheid en het behalen van een licentie als A.P.I. makelaar & Consulting in vastgoed blijkt een sterke fundering tot verdere uitbreiding.

NETWERKING: n opvolging van de bestaande internationale B.N.I businessgroup, ontstaat met enkele collega´s een idee om een lokale ´business to businessgroup España "BGE" op te starten. Netwerking ook hier aan de Costa Blanca is een belangrijke tool tot zakelijk succes. Bij aanvang wordt Malimi Costa Blanca aangesteld als afgevaardigde voor de beroepssector verzekeringen, en later voor de lokale vastgoedsector.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links