PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Wie zijn wij

Als specialist in onroerend goed gaat onze service véél verder dan enkel dat van een vastgoedagent! Behartiging van úw belangen, het aanreiken van gepaste oplossingen, professionaliteit en dienstverlening mét een hart, dát is de rode draad in ons werk. Dat is waarom wij zijn in staat zijn om u op een optimale wijze te assisteren. Ons engagement is onze kracht en staat garant voor uw tevredenheid.

MALIMIi oorspronkelijk opgestart als succesvol educatief project gericht tot kinderen en deze tesamen met hun ouders te beleven. Deze alternatieve aanpak werd het uitgangspunt tot uitbreiding van verdere initiatieven.

MALIMI Workshops met als uitgangspunt creatief om te gaan op basis van een "andere " visie " op diverse persoonlijke ervaringen.,Deze workshop is specifiek gericht op de financiële wereld en werd erkent als educatieve worktool.bij diverse organisaties.

MALIMI Adviescentrum heeft vanuit een visie van dienstverlening mét een hart als doel oplossingen op ieders maat aan te bieden.

MALIMI Krediet- en Verzekeringskantoor opent op dit terrein opent vele deuren.Ondertussen doet een groeiende Europese éénwording zijn intrede. en groeit ook belangstelling voor een verder engagement.

MALIMI COSTA BLANCA S.L. De Spaanse vennootschap " Vastgoed en Verzekeringen" werd een feit. Specialisatie als Agente Profesional Inmobiliaria blijkt een sterke fundering tot een verdere uitbreiding.

NETWERKING is onontbeerllijk tot het slagen van succesvolle zakelijke activiteiten, Zo ontstaat om in samenwerking met enkele internationaal geörienteerdde collegas het idee om de businessgroep España,, BGE" op te starten.waarbij Malimi Costa Bl.de vastgoedsector vertegenwoordigt..

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2024 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links