PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Waarom de Costa Blanca uniek is ...

EEN UNIEKE MENGELING VAN NATUUR, ZON, CULTUUR EN TOERISME

De Costa Blanca heeft een kustlijn van meer dan 500 km en terecht met de allerbeste zandstranden in de Europese Unie. Daardoor behoort zij tot de top van de meest populairste vakantiebestemmingen.Het unieke is dat enkele zeldzame natuurgebieden, historie, modern toerisme, cultuur en sport elkaar ontmoeten. Het microklimaat laat toe om het hele jaar te genieten van aangename temperaturen.Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie bieden de zoutmeren een heilzame invloed op uw gezondheid.

Pré-historische sites van Keltische en Iberische beschavingen, een verhaal van veldslagen en overwinningen. De eeuwen waarbij de Moren de overhand had laten veel Arabische paleizen na en acheologische Romeinse vindplaatsen zoals L´Alcudia¨ waar het beeldhouwwerk "de dame van Elche" werd ontdekt hebben hun stempel gedrukt. Nostalgie en historie versmelten bij een bezoek aan steden,oude gebouwen en vissersdorpen met ieder zijn typische Spaanse cultuur waarvan velen zijn vermeld op de Unesco werelderfgoed lijst.

Toerisme: Benidorm is de meest gekende toeristische stad aan de Costa Blanca,hét Orlando van de Middellandse zee met hotels,vertier en vermaak.Torrevieja nodigt bezoekers uit om volop te genieten van zon, zee en strand.Golfterreinen zijn overwegend te vinden aan de zuidelijke Costa Blanca en verder op ontdek je de Costa Calida met haar binnenzee Mar Menor

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2024 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links