PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Hypotheek aanvragen. Bereken uw maandelijkse aflossing

Om een Spaanse bankrekening te openen of een hypotheekaanvraag in te dienen kan de onbekendheid van de Spaanse taal en het systeem er toe leiden dat u veel tijd verliest en kopzorgen bezorgt. Het vinden van het juiste antwoord op financiële vragen is niet evident zodat een deskundige professionele begeleiding aanbevolen is. Als bevoegd kredietmakelaar met een jarenlange ervaring staan wij klaar om u deze service bieden.

Als gevolg van samenwerking met enkele lokale banken waarmee in het verleden een goede ervaring werd opgebouwd, is kiezen voor onze financiële service een logische keuze. Onze bedrijfsfilosofie is gericht op een optimale klantenservice en niet zozeer op een loutere rentepolitiek van een kredietonderneming. Daardoor kan u vaker genieten van betere voorwaarden en voordelen.

KOOPJES mét een hypotheek? Wij zijn in staat om u de beste hypotheekvoorwaarden uit het bankaanbod aan te bieden. Wij weten welke financiële risico's er niet kunnen genomen worden en kennen de werkelijke waarde van een onroerend goed. Vervolgens stellen wij een Integrale Persoonlijke Financiële Planning op, niet enkel voor de aanschaffing van de woning zelf maar ook inclusief alle bank-en beschrijfkosten. Organisatie van het nodige papierwerk voor een hypotheekaanvraag en verdere opvolging kan u aan ons toevertrouwen.

Bereken uw maandelijkse aflossing: Op onze website vindt u bij elke woning de mogelijkheid om uw maandelijkse aflossing te berekenen.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links