PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Verzekeringsaanbod

Een vrijblijvende offerte of schadeaangifte ? Wij bezorgen u de beste voorwaarden! Contacteer ons via het bijgevoegde CONTACT formulier.

Ons verzekeringsaanbod is gespecialiseerd in het aanbod van familiale verzekeringen gerelateerd aan uw woning of persoonlijke gezondheid Aaanvullende opties maken ons verzekeringsaanbod compleet en bieden u bescherming in welke levenssituatie ook. Op basis van een jarenlange ervaring en grondige kennis zijn wij als verzekeringspecialist in staat om uw belangen op een correcte wijze te behandelen.De juiste verzekering is een product van professioneel maatwerk. U bent immers diegene die centraal staat.

Is mijn woning goed beschermd? Een huisverzekering blijft éen van de meest populaire familiale verzekeringen om de veiligheid in uw woning te waarborgen. Uw huis is blootgesteld aan tal van gevaren. Voor een optimale gemoedsrust hebt u keuze uit diverse verzekeringspakketten.Het is noodzakelijk om te bepalen welke risico's u wenst te verzekeren én tot welke grenzen u verkiest te gaan.De premiekosten in Spanje zijn afhankelijk van een aantal factoren maar redelijk in vergelijking met sommige andere landen.

U woont in een gemeenschap van eigenaren? U beschikt waarschijnlijk over een urbanisatie-verzekering die geldt voor alle gezamenlijke delen. Maar is dit voldoende om uw woning te beschermen? Zal u bij inbraak of aangerichte schade alle onkosten voor herstel recupereren? Dit is niet altijd het geval. Ons advies is dan ook om te kiezen voor een passende aanvullende verzekering.

Bij een hypotheekaanvraag is vaak een huisverzekering verplicht. Het is raadzaam om deze aan te vullen met een inboedel- en diefstaldekking en vanuit het perspectief dat alle kosten van de schade vergoed worden.

INFORMATIE- EN MELDINGS FORMULIER :

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2022 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links