PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Verzekeringsaanbod

Een vrijblijvende offerte of schadeaangifte ? Wij bezorgen u de beste voorwaarden! Als gevolg van Covid-maatregelen is online communicatie in een snelle groei gekomen. De huidige gangbare procedure is een rechtstreekse online contactname en maakt een persoonlijke opvolging mogelijk. Vraag ons vrijblijvend voor meer informatie.

Ons verzekeringsaanbod is voornamelijk gericht op familiale verzekeringen gerelateerd aan uw woning. Aanvullende opties maken uw bescherming in welke levenssituatie ook compleet. Wij in staat om uw belangen op een correcte wijze te behandelen. De juiste verzekering is een product van professioneel maatwerk. U bent immers diegene die belangrijk is!.

Is mijn woning goed beschermd? Een huisverzekering blijft éen van de meest populaire familiale verzekeringen om de veiligheid in uw woning te waarborgen. Uw huis is blootgesteld aan tal van gevaren. Voor een optimale gemoedsrust hebt u keuze uit diverse verzekeringspakketten. Het is noodzakelijk om te bepalen welke risico's u wenst te verzekeren én tot welke grenzen u verkiest te gaan.

U woont in een gemeenschap van eigenaren? Waarschijnlijk beschikt u reeds over een urbanisatie-verzekering geldig voor alle gezamenlijke delen. Is dit voldoende om uw woning te beschermen? Zal u bij inbraak of aangerichte schade alle onkosten voor herstel recupereren? Dit is niet altijd het geval. Ons advies is dan ook om te kiezen voor een passende aanvullende inboedelverzekering.

Bij een hypotheekaanvraag is het nemen van een huisverzekering verplicht. Het is raadzaam om deze aan te vullen met een persoonlijke inboedel- diefstaldekking.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2024 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links