PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Verzekeringsaanbod

Een vrijblijvende offerte of schadeaangifte ? Wij bezorgen u de beste voorwaarden! Contacteer ons via het bijgevoegde CONTACT formulier.

Ons verzekeringsaanbod is gespecialiseerd in het aanbod van familiale verzekeringen gerelateerd aan uw woning of persoonlijke gezondheid. Aanvullende opties zoals medische zorg, hospitalisatiekosten, of andere maken ons verzekeringsaanbod compleet en bieden u bescherming in welke levenssituatie ook. Zonder een grondige kennis is het bijna onmogelijk om een passende en betaalbare oplossing te vinden. Op basis van een jarenlange makelaarservaring zijn wij als verzekeringspecialist in staat om uw belangen op een correcte wijze te behandelen. U bent immers diegene die centraal staat. De juiste verzekering is een product van professioneel maatwerk. Met onze "dienstverlening met een hart" kunnen wij u het allerbeste bieden!

Is mijn woning goed beschermd? Een huisverzekering blijft éen van de meest populaire familiale verzekeringen om de veiligheid in en om uw woning te waarborgen. De premiekosten in Spanje zijn afhankelijk van een aantal factoren maar redelijk in vergelijking met sommige andere landen. Uw huis is blootgesteld aan tal van gevaren. Voor een optimale gemoedsrust, ook bij uw afwezigheid, hebt u keuze uit diverse verzekeringspakketten waarbij een inboedel-,inbraak of familiale bescherming inbegrepen is. Het is noodzakelijk om te bepalen welke risico's u wenst te verzekeren én tot welke grenzen u verkiest te gaan.

U woont in een gemeenschap van eigenaren? U beschikt waarschijnlijk over een urbanisatie-verzekering die geldt voor alle gezamenlijke delen. Maar is dit voldoende om uw woning te beschermen? Zal bij inbraak of aangerichte schade deze verzekeringsmaatschappij alle onkosten voor herstel op zich nemen? Dit is niet altijd het geval. Ons advies is dan ook om te kiezen voor een passende aanvullende verzekering.

Bij een hypotheekaanvraag is vaak een huisverzekering verplicht. Het is raadzaam om deze aan te vullen met een inboedel- en diefstaldekking en om vanuit het perspectief dat alle kosten van de schade vergoed worden, de waarde van de inhoud te bepalen .

INFORMATIE- EN MELDINGS FORMULIER :

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2020 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links