PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Waarom een bezichtiging ter plaatse?


o_1g13ep12f1ddieshcfr3vhij2c.jpg

Een inspectietrip is sterk aan te bevelen alvorens u tot een aankoop besluit. Ons woningaanbod voldoet aan ons Malimi-kwaliteitslabel. Persoonlijk vaststellen in welke staat de geselecteerde woning zich bevindt en aan uw verwachtingen voldoet is prioriteit. Het is een goede zaak om uw bezoek niet langer uit te stellen!

Uw voordeel? In enkele dagen kunnen wij u veel méér laten zien dan u individueel zou plannen. Wij kennen immers de streek én de woningen.

Wat gebeurt er tijdens een inspectiereis? Zodra uw reisdatum is geregeld zorgen wij ervoor om uw trip zo aangenaam mogelijk te maken. Gedurende deze dagen zijn wij uw gids en kan u rekenen op ons deskundig advies. Dat is waarvoor wij hier zijn!

Hoe een bezoek aanvragen? Het enige wat u hoeft te doen is uw reservatie voor de vlucht te regelen en ons uw persoonljjke opties voor het vinden van de perfecte woning door te geven.

Op zoek naar een aangenaam verblijf? In de directe omgeving zijn er tal van bars, restaurants, een supermarkt, een Golfterrein. Gaat uw voorkeur gaat uit naar een ruim vakantieverblijf? Vraag ons vrijblijvend voor meer details over dit 2-slaapkamer appartement met een prachtig uitzicht!


Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2024 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links