PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Waarom een bezichtiging ter plaatse?

Om het U gemakkelijker te maken en de beste opties voor U te selecteren

Welke karakteristieken zijn belangrijk?


Opm: let op, woningen met zeezicht of max.5km van zee zijn overwegend appartementen, of villa ¨s, behalve in de regio s die heuvelachtig zijn


Wenst U gebruik te maken van het Malimi aanbod Bed & Breakfast?

45€ per overnachting 2 pers inclusief ontbijtEen inspectietrip is sterk aan te bevelen alvorens u tot een aankoop besluit. Eigendommen die wij ons woningaanbod op te nemen voldoen grotendeels aan ons gekende Malimi-kwaliteitslabel. Wij nodigen u graag uit om kennis te nemen met ons bedrijf en persoonlijk vast te stellen in welke staat uw geselecteerde woningen zich bevinden en eventuele andere zaken die aan uw verwachtingen voldoen.

Uw voordeel? U bespaart jezelf een hoop tijd door te kiezen voor een bezichtiging ter plaatse. In enkele dagen kunnen wij u veel méér laten zien dan u individueel zou plannen. Wij kennen de streek én de woningen. Meestal is het ook eenvoudiger om enkele dagen vrij te krijgen. Als je overweegt om een huis te kopen is het een goede zaak om een bezoek niet langer uit te stellen!

Wat gebeurt er tijdens een inspectiereis? Zodra uw reisdatum is geregeld zorgen wij ervoor om uw trip zo aangenaam mogelijk te maken. Gedurende deze dagen zijn wij uw gids en kan u rekenen op ons deskundig advies en antwoord op uw vragen. Dat is immers waarvoor wij hier zijn!

Hoe een bezoek aanvragen? Het enige wat u hoeft te doen is uw reservatie voor de vlucht te regelen en ons deze informatie tesamen met uw persoonljjke opties door te geven. Het aanvraag- of contact document hierbij, kan u behulpzaam zijn.

Op zoek naar een aangenaam verblijf tijdens uw verkenningstrip?

Bed & Breakfast: Gezellig en betaalbaar, is deze nabijgelegen accomodatie en geschikt voor 2 personen. In de directe omgeving zijn er tal van bars, restaurants, een supermarkt en het Maequesa Golfterrein. Luchthavenvervoer, logies, ontbijt en lokaal vervoer zijn inbegrepen.

Een appartement La Misma Luna : Misschien gaat uw voorkeur gaat uit naar een ruimere woning of als vakantieverblijf? U kan terecht in een betaalbare 2-slaapkamer woning met een prachtig uitzicht op de Marquesa vallei. Luchthavenvervoer en vervoer ter plaatse zijn inbegrepen.

Inlichtingen? surf naar onze blog: uw logies: Bed & Breakfast of woning La Misma Luna


Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2019 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links