PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Waarom een bezichtiging ter plaatse?

Om het U gemakkelijker te maken en de beste opties voor U te selecteren

Welke karakteristieken zijn belangrijk?


Opm: let op, woningen met zeezicht of max.5km van zee zijn overwegend appartementen, of villa ¨s, behalve in de regio s die heuvelachtig zijn


Wenst U gebruik te maken van het Malimi aanbod Bed & Breakfast?

45€ per overnachting 2 pers inclusief ontbijtEen inspectietrip is sterk aan te bevelen alvorens een besluit tot een aankoop te nemen. Onze selectie houdt rekening met uw persoonlijke wensen en aandacht voor uw levenstijl. Alvorens een eigendom in ons woningaanbod op te nemen gaan wij tevens na of deze voldoet aan ons Malimi kwaliteitslabel. Wij nodigen u graag uit om hier ter plaatse de geplande selectie te bezoeken. Zo maakt u kennisname met ons bedrijf en de mogelijkheid om persoonlijk vast te stellen in welke staat de woning zich bevindt en andere belangrijke zaken die aan uw verwachtingen voldoen.

Uw voordeel ?

U bespaart jezelf een hoop tijd door te kiezen voor een bezichtiging ter plaatse. In 2- tot 3 dagen kunnen wij u veel méér laten zien dan u individueel in 14 dagen! Wij kennen de streek én de woningen. Meestal is het gemakkelijker om enkele dagen vrij te krijgen. Als je zou overwegen om een huis te kopen, op dit ogenblik blijft het een goede zaak om dit niet langer uit te stellen.

Wat gebeurt er tijdens een inspectiereis?

Zodra uw reisdatum is geregeld zorgen wij ervoor om uw trip zo aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard staan huisbezoeken met daartussen verkennen van de streek en kans tot vrije tijd centraal. Gedurende deze dagen zijn wij uw gids tot het tijdstip dat u zelf bepaalt U kan rekenen op ons vrijblijvend advies en antwoord op uw vragen. Dat is immers waarvoor wij hier zijn!

Hoe een bezoek aanvragen ? Het enige wat je hoeft te doen is uw reservatie voor de vlucht te regelen en ons deze informatie tesamen met uw persoonljjke opties door te geven. Dit is mogelijk via bovenstaande aanvraagformulier. of via het algemene contactformulier te versturen .

OP ZOEK NAAR EEN AANGENAAM VERBLIJF?

Bed & Breakfast, gezellig, efficiënt en goedkoop! Deze accomodatie is geschikt voor 2 personen. In de directe omgeving vindt u bars, restaurants en een supermarkt. Inbegrepen in de prijs zijn vervoer van-en naar de luchthaven, logies, ontbijt, verkenning van de streek e.a, Vraag vrijblijvend voor bijkomende informatie.

Een appartement met prachtig uitzicht. Uw voorkeur gaat uit naar een ruimere woning of om enkele dagen langer te verblijven? In dit geval kunnen wij u een 2 slaapkamer woning aanbieden , nabijgelegen en met een prachtig uitzicht op de vallei. Inlichtingen? surf naar onze blog: uw logies: Bed & Breakfast of woning La Misma Luna


Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links