PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Faqs

Is een bezoek aan uw geselecteerde woningen noodzakelijk? een inspectietrip is sterk aan te bevelen alvorens u tot een aankoop besluit. Woningen die wij in ons aanbod opnemen voldoen aan ons Malimi-kwaliteitslabel. Wij nodigen u graag uit om kennis te nemen met ons bedrijf en persoonlijk vast te stellen in welke staat de woningen zich bevinden en andere zaken die aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Hoe een bezoek aanvragen? Het enige wat u hoeft te doen is uw vlucht regelen en ons uw persoonljjke voorkeur van woning door te geven.

Op zoek naar een geschikt verblijf tijdens uw verkenningstrip? Ons aanbod bestaat uit een keuze tussen een betaalbare Bed&Breakfast accomodatie of een aangenaam en gezellig appartement gelegen in de nabije buurt..In de omgeving zijn tal van bars, restaurants.. Indien gewenst is luchthavenvervoer en logies mogelijk. Uiteraard hebt u een vrije keuze om uw persoonlijke accomodatie vast te leggen..

Mijn keuze tot aankoop van een woning staat vast en dan? Een koopcontract wordt opgesteld en de woning uit de aanbodmarkt verwijderd.

Hoe verloopt de verdere opvolging? De legale administratie van het koopproces wordt overgedragen aan onze Gestor Inmobiliaria, Een eerste vereiste is het onderzoek of de eigendom vrij van lasten is en met alles wettelijk in orde is. Deze procedure is nodig om te voorkomen dat er zich op een later tijdstip problemen voordoen.

Heb ik een advocaat nodig om een huis in Spanje te kopen? Wanneer je te maken met een vreemde taall en een verschillende bureaucratie is het aangewezen om een beroep te doen op iemand die het systeem begrijpt en deskundig is in Spaanse wetgeving en fiscale implicaties.

Wat is een N.I.E nummer? Een individuele identificatie nodig voor uw fiscale verplichtigingen en het formalitiseren van uw aankoop bij de notaris.

Op welke extra kosten moet ik letten? De aankoop van uw woning in Spanje brengt kosten met zich mee. Wij geven de voorkeur aan een overzicht van ALLE te verwachten kosten zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Met welke beschrijfkosten rekening te houden? BTW bij nieuwbouw of overdrachtbelasting bij herverkoop, onkosten voor alle legale administratie, fiscaliteit, notaris-en registratie kosten en diverse overdrachten.eigen aan de woning zoals nutsvoorzieningen.

Zijn er verborgen kosten? Nee!


Is de opmaak van een Spaans testament noodzakelijk? Eigenaars worden aangeraden om een Spaans testament op te maken. Dit is een ongecompliceerd proces geregeld door onze gestor. Dit kan belangrijk zijn in geval van nalatenschap voor kinderen, een gesplitste aankoop, bij vruchtgebruik, scheiding of eventuele fiscale gevolgen.

Jaarlijkse kosten voor de woning: Indien van toepassing zijn dit urbanisatiekosten om de gezamelijke kosten te financieren bestemd voor het algemeen onderhoud zoals het zwembad of liften.Suma is de overheidsinstelling voor inning van diverse belastingen, afvalverwerking en IBI onroerend goed belasting. Onkosten van nutsvoorzieningen en het aangaan van een huisverzekering maken deel uit van het pakket. Net zoals residenten zijn niet-residenten verplicht om hun jaarlijkse inkomsten van bankrekeningen of uit verhuur van de woning te declareren.

Nodige administratie bij verkoop van uw woning: Bij een geplande verkoop zijn enkele belangrijke stappen in het verkoopproces noodzakelijk. Hierbij kan u een beroep doen op onze gespecialiseerde Gestor.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2019 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links