PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Faqs

Mijn keuze tot aankoop van een woning staat vast en dan? Een koopcontract wordt opgesteld en de woning uit de aanbodmarkt verwijderd.

Hoe verloopt de verdere opvolging? De legale administratie van het koopproces wordt overgedragen aan onze Gestor Inmobiliaria, Een eerste vereiste is dat de eigendom vrij is van lasten is en alles wettelijk in orde blijkt te zijn. Deze procedure is nodig om te voorkomen dat er zich op een later tijdstip problemen zouden voordoen.

Heb ik een advocaat nodig om een huis in Spanje te kopen? Wanneer je te maken met een vreemde taall en een verschillende bureaucratie is het aangewezen om een beroep te doen op iemand die het systeem begrijpt en onderlegt is in de Spaanse wetgeving of fiscale implicaties

Wat is een N.I.E nummer? Een individuele identificatie nodig voor uw fiscale verplichtigingen en het formalitiseren van uw aankoop bij de notaris.

Op welke extra kosten moet ik letten? De aankoop van uw woning in Spanje brengt kosten met zich mee. Wij geven de voorkeur aan een overzicht van ALLE te verwachten kosten zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Met welke beschrijfkosten rekening te houden? BTW bij nieuwbouw of overdrachtbelasting bij herverkoop, onkosten voor de pvolging van alle legale administratie, het fiscale gedeelte, notaris-en registratie kosten, diverse overdrachten.eigen aan de woning en nutsvoorzieningen.

Zijn er verborgen kosten? Nee.

Is de opmaak van een Spaans testament noodzakelijk? Eigenaars van onroerend goed worden aangeraden om een Spaans testament op te maken. Dit is een ongecompliceerd proces geregeld door onze gestor-advocatenkantoor. Dit kan belangrijk zijn in geval van nalatenschap voor kinderen, een gesplitste aankoop, bij vruchtgebruik, scheiding of eventuele fiscale gevolgen.

Jaarlijkse kosten voor de woning: Indien van toepassing, urbanisatiekosten om de gezamelijke kosten te financieren bestemd voor het algemeen onderhoud zoals het zwembad of liften. Suma is de overheidsinstelling voor inning van diverse gemeentelijke belastingen, afvalverwerking, verkeerstaks en IBI onroerend goed belasting. Onkosten van nutsvoorzieningen en uw huisverzekering maken deel uit van het pakket. Net zoals residenten zijn niet-residenten verplicht om hun jaarlijkse inkomsten van bankrekeningen, spaarrekening of uit verhuur van de woning te declareren.

U heeft nog bijkomende vragen? Aarzel niet om ons hiervoor via het contactformulier te contacteren.


INTERESSE OM GEREGELD ONZE MALIMI NIEUWSBRIEF MET RECENTE KOOPJES TE ONTVANGEN?

Volg onze blog of contacteer ons via het EXPRESS CONTACT formulier onderaan deze pagina of via onze Blog Vastgoed Malimi Costa BlancBekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links