PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Faqs

Is een bezoek aan de geselecteerde woningen noodzakelijk? Een inspectietrip is uiteraard sterk aan te bevelen alvorens u tot een aankoop besluit.Het is belangrijk om persoonlijk vast te stellen in welke staat een woning zich bevindt, aan uw verwachtingen en aan ons Malimi-kwaliteitslabel voldoet.

Hoe een bezoek aanvragen? Het enige wat u hoeft te doen is uw vlucht regelen en uw persoonljjke voorkeuren door te geven.

Op zoek naar een geschikt verblijf tijdens uw verkenningstrip? U hebt de keuze tussen een betaalbare Bed&Breakfast of een gezellig appartement gelegen in de nabije buurt. In de omgeving zijn tal van bars, restaurants. Indien gewenst is luchthavenvervoer mogelijk.

Mijn keuze tot aankoop van een woning staat vast en dan? Een Spaans legaal koopcontract wordt opgesteld en de woning uit de aanbodmarkt verwijderd.

Hoe verloopt de verdere opvolging? De legale administratie van het koopproces wordt overgedragen aan onze Gestor Inmobiliaria. Een eerste vereiste is te onderzoeken of de eigendom vrij van lasten en wettelijk in orde is. Deze procedure is nodig om te voorkomen dat er zich op een later tijdstip problemen voordoen.

Heb ik een advocaat nodig om een huis in Spanje te legaliseren? Wanneer je te maken met een vreemde taall en een verschillende bureaucratie is het aangewezen om een beroep te doen op een professioneel iemand die het systeem begrijpt en deskundig is in Spaanse wetgeving en fiscale implicaties.

Wat is een N.I.E nummer? Een individuele identificatie is nodig voor uw fiscale verplichtigingen en het formalitiseren van uw aankoop.

Op welke extra kosten moet ik letten? De aankoop of verkoop van uw woning brengt kosten met zich mee. Wij geven de voorkeur aan een overzicht van ALLE te verwachten kosten zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij de afhandeling van het aan- of verkoopproces dienen zowel fiscale als notariéle zaken geregeld te worden.

Met welke beschrijfkosten rekening te houden? BTW bij nieuwbouw of overdrachtbelasting bij een herverkoop, onkosten voor alle legale administratie, fiscaliteit, notaris-en registratie kosten en diverse overdrachten.eigen aan de woning.

Zijn er verborgen kosten? Nee!


Is de opmaak van een Spaans testament noodzakelijk? Dit is een ongecompliceerd proces geregeld door een advocatenkantoor en kan belangrijk zijn in geval van nalatenschap, een gesplitste aankoop, bij vruchtgebruik, scheiding of eventuele fiscale materies.

Jaarlijkse kosten voor de woning: Indien van toepassing zijn dit urbanisatiekosten om de gezamelijke kosten te financieren zoals het onderhoud van het zwembad of liften. Suma is de instelling voor inning van diverse belastingen zoals IBI onroerend goed. Onkosten van nutsvoorzieningen en het aangaan van een huisverzekering maken deel uit van het pakket.

Verbouwingen of werken aan uw woning? Hierbij wordt een deskundig architectenbureau gecontacteerd die de bouwtechnische wetgeving respecteert. Licencies zijn vaak noodzakelijk alvorens opstart van de geplande werken.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2021 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links