PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Faqs

Is een bezoek aan uw geselecteerde woningen noodzakelijk? een inspectietrip is sterk aan te bevelen alvorens u tot een aankoop besluit. Woningen die wij in ons aanbod opnemen voldoen aan ons Malimi-kwaliteitslabel. Wij nodigen u graag uit persoonlijk vast te stellen in welke staat de woningen zich bevinden en andere zaken die aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Hoe een bezoek aanvragen? Het enige wat u hoeft te doen is uw vlucht regelen en uw persoonljjke voorkeuren door te geven.

Op zoek naar een geschikt verblijf tijdens uw verkenningstrip? Ons aanbod bestaat uit een keuze tussen een betaalbare Bed&Breakfast accomodatie of een gezellig appartement gelegen in de nabije buurt. In de omgeving zijn tal van bars, restaurants. Indien gewenst is luchthavenvervoer mogelijk.

Mijn keuze tot aankoop van een woning staat vast en dan? Een koopcontract wordt opgesteld en de woning uit de aanbodmarkt verwijderd.

Hoe verloopt de verdere opvolging? De legale administratie van het koopproces wordt overgedragen aan onze Gestor Inmobiliaria. Een eerste vereiste is te onderzoeken of de eigendom vrij is van lasten en alles wettelijk in orde. Deze procedure is nodig om te voorkomen dat er zich op een later tijdstip problemen voordoen.

Heb ik een advocaat nodig om een huis in Spanje te kopen? Wanneer je te maken met een vreemde taall en een verschillende bureaucratie is het aangewezen om een beroep te doen op iemand die het systeem begrijpt en deskundig is in Spaanse wetgeving en fiscale implicaties.

Wat is een N.I.E nummer? Een individuele identificatie nodig voor uw fiscale verplichtigingen en het formalitiseren van uw aankoop bij de notaris.

Op welke extra kosten moet ik letten? De aankoop van uw woning in Spanje brengt kosten met zich mee. Wij geven de voorkeur aan een overzicht van ALLE te verwachten kosten zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Met welke beschrijfkosten rekening te houden? BTW bij nieuwbouw of overdrachtbelasting bij herverkoop, onkosten voor alle legale administratie, fiscaliteit, notaris-en registratie kosten en diverse overdrachten.eigen aan de woning zoals nutsvoorzieningen.

Zijn er verborgen kosten? Nee!


Is de opmaak van een Spaans testament noodzakelijk? Eigenaars worden aangeraden om een Spaans testament op te maken. Dit is een ongecompliceerd proces geregeld door advocatenkantoor. Dit kan belangrijk zijn in geval van nalatenschap, een gesplitste aankoop, bij vruchtgebruik, scheiding of eventuele fiscale materies.

Jaarlijkse kosten voor de woning: Indien van toepassing zijn dit urbanisatiekosten om de gezamelijke kosten te financieren bestemd voor het onderhoud van het zwembad of liften.Suma is de overheidsinstelling voor inning van diverse belastingen, afvalverwerking en IBI onroerend goed. Onkosten van nutsvoorzieningen en het aangaan van een huisverzekering maken deel uit van het pakket. Net zoals residenten zijn niet-residenten verplicht om een jaarlijkse inkomsten van bankrekeningen of uit verhuur van de woning te declareren.

Verbouwingen of werken aan uw woning? In het geval dat huiseigenaars grote werken wensen uit te voeren kunnen wij een deskundig architecte contacteren. die de bouwtechnische wetgeving respecteert. In vele gevallen blijkt dit een noodzakelijk iets alvorens goedkeuring en opstart van de geplande werken.

Nodige administratie bij verkoop van uw woning: Bij een geplande verkoop zijn enkele belangrijke stappen in het verkoopproces noodzakelijk. Hierbij kan u een beroep doen op onze gespecialiseerde Gestor.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2020 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links