PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Faqs

Mijn keuze tot aankoop van een woning staat vast en dan? Allereerst wordt een koopcontract opgesteld en bij bevestiging de woning uit de aanbodmarkt verwijderd.

Hoe verloopt de verdere opvolging? Alle verdere administratie wordt overgedragen aan onze Gestor Inmobiliario die het verdere koopproces opvolgt. Allereerst wordt nagezien of de eigendom vrij is van lasten en alles wettelijk in orde is. Deze procedure is nodig om te voorkomen dat er zich op een later tijdstip problemen zouden voordoen.

HET AANKOOPPROCES

Heb ik een advocaat nodig om een huis in Spanje te kopen? Wanneer je te maken met een vreemde taal, een andere cultuur en een verschillende bureaucratie is het aangewezen om een beroep te doen op de diensten van iemand die het systeem begrijpt en onderlegt is in de Spaanse wetgeving of fiscale implicaties. Deze is professioneel deskundig tijdens het totale proces en in staat om u het nodige vertrouwen te bieden.

Wat is een N.I.E nummer? Dit is een individueel identificatienummer nodig voor alle zaken waarbij u in contact komt met de overheid, voor uw fiscale verplichtigingen en om uw aankoop bij de notaris te formalitiseren.

Op welke extra kosten moet ik letten? De aankoop van uw woning in Spanje brengt uiteraard kosten met zich mee. Je zou verwachten dit een vast percentage is op de aankoopprijs. Wij geven echter de voorkeur aan een overzicht van ALLE te verwachten kosten zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Met welke beschrijfkosten rekening te houden? BTW of overdrachtbelasting in geval van nieuwbouw of wederverkoop, beschrijfkosten voor opvolging van alle legale administratie en fiscale gedeelte, notaris-en registratie kosten en diverse overdrachten.

Zijn er verborgen kosten? Nee.

Is de opmaak van een Spaans testament noodzakelijk? Eigenaars van onroerend goed worden sterk aangeraden om een Spaans testament op te laten maken. Dit is een ongecompliceerd proces geregeld door onze gestor-advocatenkantoor. Dit kan belangrijk zijn in geval van nalatenschap voor kinderen, een gesplitste aankoop, bij vruchtgebruik, scheiding of eventuele fiscale gevolgen.

Jaarlijkse kosten voor de woning: Indien van toepassing, urbanisatiekosten om de gezamelijke kosten te financieren o.a bestemd voor het algemeen onderhoud van het zwembad of liften. Suma is de overheidsinstelling voor inning van diverse gemeentelijke belastingen zoals afvalverwerking, verkeerstaks en IBI onroerend goed belasting. Kosten voor nutsvoorzieningen of uw huisverzekering maken deel uit van het pakket. Net zoals residenten zijn niet-residenten verplicht om hun jaarlijkse inkomsten te declareren inclusief van bankrekeningen, spaarrekening of kwartale aangifte uit verhuur van de woning.

U heeft nog bijkomende vragen? Aarzel niet om ons hiervoor via het contactformulier te contacteren.

INTERESSE OM GEREGELD ONZE MALIMI NIEUWSBRIEF MET RECENTE KOOPJES TE ONTVANGEN?

Volg onze blog of contacteer ons via het EXPRESS CONTACT formulier onderaan deze pagina of via onze Blog Vastgoed Malimi Costa Blanca


Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links