PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Faqs

Is een bezoek aan een geselecteerde woning noodzakelijk?i Uiteraard is sterk aan te bevelen alvorens u tot een aankoop beslist. Het is belangrijk om persoonlijk vast te stellen in welke staat een woning zich bevindt,en tevens aan uw verwachtingen voldoet.

Hoe een bezoek aanvragen? Het enige wat u hoeft te doen is uw vlucht regelen en uw persoonljjke voorkeuren door te geven.

Op zoek naar een geschikt verblijf tijdens uw verkenningstrip? Uiteraard kan u zelf uw verblijf organiseren. In de nabije buurt kunnen wij u een appartement met 2 slaapkamers aanbieden.In de directe omgeving vindt u tal van bars, restaurants.

Mijn keuze tot aankoop van een woning staat vast en dan? Een legaal koopcontract wordt opgesteld en de woning uit de aanbodmarkt verwijderd.

Hoe verloopt de verdere opvolging? De legale administratie van het koopproces wordt overgedragen aan onze advocatenkantoor gespecialiseerd in spaans vastgoed. In een verschillende bureaucratie is het aangewezen om een beroep te doen op een deskundige die op de hoogte is van de Spaanse wetgeving en fiscale implicaties. Een eerste vereiste is te onderzoeken of de eigendom vrij is van lasten om te voorkomen dat er zich op een later tijdstip problemen voordoen.

Wat is een N.I.E nummer? Een individuele identificatie is nodig voor uw fiscale verplichtigingen en het formaliseren van uw aankoop.

Op welke extra kosten moet ik letten? Zowel bij aankoop als verkoop van een eigendom geven wij de voorkeur aan een overzicht van ALLE te verwachten kosten zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Met welke beschrijfkosten rekening te houden? BTW bij nieuwbouw of overdrachtbelasting bij een herverkoop, onkosten voor alle legale administratie, fiscaliteit, notaris-en registratie kosten en diverse overdrachten eigen aan de woning.

Zijn er verborgen kosten? Nee!


Is de opmaak van een Spaans testament noodzakelijk? Dit is een ongecompliceerd proces geregeld door het advocatenkantoor en kan belangrijk zijn in geval van nalatenschap, een gesplitste aankoop, bij vruchtgebruik, scheiding of eventuele fiscale materies.

Jaarlijkse kosten voor de woning: Indien van toepassing zijn dit urbanisatiekosten om de gezamelijke kosten te financieren zoals onderhoud van het zwembad. Suma is de instelling voor inning van belastingen op onroerend goed. Uiteraard zijn er onkosten voor nutsvoorzieningen, een huisverzekering of andere .

Verbouwingen of werken aan uw woning? Hierbij wordt een deskundig architectenbureau gecontacteerd die de bouwtechnische wetgeving respecteert. Licencies zijn noodzakelijk alvorens opstart van de geplande werken mogelijk is.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2024 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links