PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

​Uw woning te koop stellen ?

Registratie document

U bent eigenaar en wenst uw woning te verkopen? Uiteraard heeft zich reeds een koper gemeld. Om alles correct te laten verlopen vereist uw verkoop heel wat voorafgaande administratie met alle nodige documenten. Tijdens het hele verkoopproces staan wij garant voor een professionele begeleiding. Wij adviseren u over de juiste marktprijs en gebruiken onze marketing expertise om een succesvol resultaat te bereiken. In aanvulling op de gebruikelijke reclame en website marketing doen wij een beroep op onze jarenlange samenwerking met erkende makelaars. Daardoor hebben wij toegang tot een ruime markt van potentiële kopers. Een energie-efficiëntie-certificaat is een wettelijke verplichting wanneer u uw woning verkoopt of wenst te verhuren. Het negeren van deze eis kan leiden tot hoge boetes. Een notaris zal de verkoop van uw woning niet toestaan zonder dit certificaat. Een bewoonbaarheidscertificaat verkrijgt u bij aankoop van een nieuwbouwwoning,geldig als bewijs dat de woning wettelijk gebouwd is. Bij overdracht van een woning telt een technische licentie voor tweede bezetting.

Opvolging van uw verkoop: U kan rekenen op een correcte afhandeling waarbij aan alle legale voorwaarden wordt voldoen. U kan het bijgevoegde aanvraagformulier invullen en toesturen. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.


Interesse voor bemiddeling bij verkoop? U bent reeds professioneel actief?

U heeft vragen? Vraag ons vrijblijvend om meer informatie via het onderstaande formulier. U kan rekenen op een discrete afhandeling!

REGISTRATIE NIEUWE MEDEWERKERS
Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2020 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links