PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

​U wenst uw woning te verkopen ?

Registratie document

Een eerste belangrijke stap is te zorgen dat een koper zich meldt. Uiteraard kan dit tot onze opdracht behoren. Niettegenstaande kan u bij een reeds bestaande koper op onze assistentie rekenen. Om alles correct te laten verlopen vereist een verkoopproces heel wat voorafgaande administratie. Wij adviseren u over de juiste marktprijs en gebruiken onze marketing expertise om een succesvol resultaat te bereiken.Daardoor hebben wij toegang tot een ruime markt van potentiële kopers. Een energie-efficiëntie-certificaat is een wettelijke verplichting wanneer u uw woning verkoopt of wenst te verhuren. Een notaris zal de verkoop van uw woning niet toestaan zonder dit certificaat. Een bewoonbaarheidscertificaat verkrijgt u bij aankoop van een nieuwbouwwoning en is een bewijs dat de woning wettelijk gebouwd is. Bij overdracht van een woning telt een technische licentie voor tweede bezetting.

Opvolging van uw verkoop: U kan rekenen op een correcte afhandeling waarbij aan alle legale voorwaarden wordt voldoen. U kan het bijgevoegde aanvraagformulier invullen en toesturen. Wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Interesse voor bemiddeling bij verkoop? U bent reeds professioneel actief?

U heeft vragen? Vraag ons vrijblijvend om meer informatie via het onderstaande formulier. U kan rekenen op een discrete afhandeling!

REGISTRATIE NIEUWE MEDEWERKERS
Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2021 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links