PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

​Uw Spaanse woning verkopen?

Registratie document

U bent eigenaar van een woning aan en denkt eraan om deze te verkopen? Dit vereist heel wat voorafgaande administratief werk zoals het opvragen van alle nodige documenten. Tlijdens het hele verkoopproces staan wij garant voor een professionele begeleiding, een correcte opvolging, het opmaken van de verkoopovereenkomst e.a. Wij adviseren u over de juiste marktprijs en gebruiken onze marketing expertise om een succesvol resultaat te bereiken. In aanvulling op de gebruikelijke reclame en website marketing doen wij een beroep op onze jarenlange samenwerking met erkende makelaars. Daardoor hebben wij toegang tot een ruime markt van potentiële kopers. Uw akkoord en machtiging ervaren wij als prioritair alvorens uw woning op te nemen.

Bij de verkoop van uw eigendom dient u aan enkele belangrijke voorwaarden te voldoen zoals een Energie-efficiëntie-certificaat. Dit rapport is een wettelijke verplichting wanneer u beslist om uw woning te koop te stellen of te huur aan te bieden. Het negeren van deze eis kan leiden tot hoge boetes. Een notaris zal de verkoop van uw woning niet toestaan zonder dit certificaat. Een bewoonbaarheidscertificaat verkrijgt u bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Dit certificaat is geldig als bewijs dat de woning wettelijk gebouwd werd in navolging van het oorspronkelijke plan dat eerder ingediend was. Op basis van dit document dient u te beschikken over een technische licentie voor´tweede bezetting`

UW WONING VERKOPEN: U kan rekenen op een correcte afhandeling waarbij aan alle legale voorwaarden wordt voldoen. Gelieve daarvoor het bijgevoegde aanvraagformulier in te vullen of stuur ons een e-mail met vermelding van alle nodige gegevens. Wij contacteren u zo snel mogelijk.


INTERESSE IN GRENSOVERSCHRIJDENDE VASTGOEDBEMIDDELING?

U bent reeds beroepshalve actief in de vastgoedsector? U houdt van uitdagingen? U wenst uw grenzen te verleggen? Wij zijn ervan overtuigd dat een succesvolle samenwerking u en uw kliént enkel maar voordelen biedt!

U heeft vragen? Vraag ons vrijblijvend om meer informatie via het onderstaande formulier of stuur ons een e-mail. Uiteraard kan u rekenen op een discrete afhandeling van uw aanvraag en contacteren wij u zo snel mogelijk.REGISTRATIE NIEUWE MEDEWERKERS
Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links