PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Het aantal buitenlanders die officieel staan ingeschreven in het bevolkingsregister van Spanje zijn buitenlanders waarvan 40% in de provincie Alicante wonen!

26 sep 2023

Nuttig om weten: Alicante is de derde provincie van Spanje met de meeste buitenlanders, na Madrid en Barcelona. Bijna de helft van de buitenlanders die in de Valencia regio wonen, woont in de provincie Alicante. Dit blijkt uit het jaarlijkse rapport. Meer dan 40% van de buitenlanders die in de provincie Alicante woont, is inwoner van 5 gemeenten: Alicante met 50.691 buitenlanders (13%), Torrevieja met 33.961 (8,7%), Orihuela met 27.874 (7,2%), Elche met 26.652 (6,9%) en Benidorm met 20.620 (5,3%). Rojales en Ciudad Quesada maken daar er een groot deel van. In deze gemeenten wonen 159.798 buitenlanders (41,1%), een stijging van 4.778 personen vergeleken met het jaar ervoor. Op basis van deze cijfers werd geen rekening gehouden met residenten geregistreerd in het buitenland en het grote aantal vakantiegangers.

Grote troeven zijn uiteraard op de eerste plaats het klimaat van de zuidelijke Costa Blanca met de hoogste aantal zonnedagen. Ook de uitgestrekt zandstranden, de geneeskrachte invloed van de nabijgelegen zoutmeren in Torrevieja, La Mata grenzend aan Rojales, San Miguel, Santa Pola, het historische verleden met diverse monumenten en niet onbelangrijk één van de goedkoopste regio´s in onze communidad Valencia.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2024 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links