PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Investeren in Spaanse vastgoed aan Costa Blanca

24 apr 2023

Maar waarom is dat zo'n goede keuze ? De verslechterende woningmarkt in Nederland en België en de hypotheekrente gestegen is betekent dat het lastiger is om een hypotheek te krijgen en maandlasten van een nieuwe hypotheek aanzienlijk hoger worden Veel investeerders verkopen daarom juist hun woning.Het wordt minder aantrekkelijk wordt om een woning in Nederland of België te kopen .Sterker nog; bij verkoop is het een mogelijk verlies in de toekomst niet ondenkbaarvoor. Dit is dus een goede reden om in plaats daarvan te investeren in vastgoed in Spanje. De tweede reden is de stijgende vastgoedprijzen in Spanje omdat de huizenprijzen alleen maar toe! nemen. Het klimaat iaan de Costa Blanca is gedurende het hele jaar goed, de ligging is goed te bereiken en er zijn veel plekken die nog niet extreem toeristisch zijn.

Een derde reden is de mogelijkheden tot verhuur. In de afgelopen jaren zijn platformen als Airbnb ontzettend gegroeid, waar u uw woning of een deel van uw woning voor vakantieverhuur aan kunt bieden. U hoeft hier niet eens voor in Spanje te zijn, want er zijn tal van bedrijven die alles voor u kunnen regelen. Voor welke verhuuroptie u ook kiest, dit is een geweldige manier om een deel van uw investering terug te verdienen. Bovendien kunt u ook beslissen om uw woning slechts een gedeelte van het jaar te verhuren, om er vervolgens in de rest van de tijd zelf gebruik van te maken. Uw eigen woning onder de zon is ongetwijfeld een belangrijke reden m te investeren in spaans vastgoed. Ieder jaar kiezen duizenden Nederlanders en Belgen ervoor hier een woning aan te kopen om zo hun droom om onder de Spaanse zon te wonen, waar te maken.

Een 5de reden is dat je in Spanje een hoop meer waar voor uw geld dan in Nederland of België. De huizenprijzen liggen in Spanje relatief laag, waardoor u verrast zult worden door de mogelijkheden binnen uw budget. Een andere reden om in Spaans vastgoed te investeren, is het ongunstige beleid rondom overdrachtsbelasting, vooral in Nederland. Waar het percentage eerst op 2% stond, is dit inmiddels toegenomen tot 8% wanneer u er zelf in niet woont. Dit betekent dat u dit percentage betaalt wanneer u wilt investeren in vastgoed. Deze bedragen kunnen aardig oplopen, wat het minder aantrekkelijk maakt om een extra woning in Nederland aan te schaffen. Kortom: het is hét perfecte moment om te investeren in Spaans vastgoed!

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2024 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links