PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Groeiende aantal pensioenemigranten op zoek naar een eigen woning aan de Costa Blanca

14 sep 2022

De pensioenemigrant is op zoek naar rust,ruimte, beter weer, het avontuur en het in sommige lnden goedkoper leven is. Het maatschappelijke leven in het eigen land kan soms verstikkend zijn en na en levenslang werken spreekt het vele pensionado's aan om naar het buitenland te verhuizen. De Costa Blanca is ongetwijfeld een goede en zelfs betere keuze! Het fenomeen pensioenmigrant bestaat nu zo'n 50 jaar. Sinds de jaren zeventig is het aantal pensioenmigranten door de toegenomen welvaart, na een kleine dip rond de crisis in 2008, weer gestegen. Ons aanbod van zowel nieuwbouw - als herverkoopwoning is sterk variërend en de aankoopprijzen relatief goedkoper dan in andere Europese landen.

U herkent uzelf in deze bovenstaande omschrijving? Aarzel niet om ons en uiteraard vrijblijvend om ons te contacteren voor verdere informatie, verkrijgen van foto´s of wanneer u vragen hebt. Wij kunnen u een selectie van opmaken van een aantal woningen die aan uw wensen kunnen voldoen, en bij een verdere interesse een bezoek in samenwerking met uzelf, organiseren.

Mensen worden steeds ouder, blijven vitaler, afstanden zijn gemakkelijker te overbruggen. Daarbij komt, dat ook de regelgeving binnen de EU het gemakkelijker heeft gemaakt om je ergens anders te vestigen. Voor wie dan wat geld 'over' heeft, want dat moet wel als je wilt emigreren, is het aantrekkelijk geworden het geluk elders te zoeken.

De meeste pensionado's zijn erg tevreden over hun emigratiebeslissing. De meesten geven aan dat ze gelukkiger zijn, dan voor ze uit Nederland vertrokken. De gemiddelde leeftijd van de Nederlandse pensioenmigrant is 62 jaar. LEES OOK: Het wel en wee van de pensioenmigrant op de website van NIDI.

ADVERTENTIE

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2023 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links