PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Overdracht van een woning

Administratie en fiscale assistentie start met de opmaak van een aankoopovereenkomst en aanvraag van een Numero de Identificación de Extranjeros. Een bankrekening openen is nodig voor alle toekomstige financiële transacties. Opvolging bij opmaak van de eigendomsakte, notaris- registratie en overdrachten van nutsvoorzieningen en indien nodig aanmelding bij uw urbanisatie om in orde te zijn met alle gemeenschappelijke delen.


Bij verkoop van uw eigendom is een gestor of advocaat aan te bevelen vooral in geval van vereffening van een bestaande hypotheek of andere openstaande schulden alsook een certificaat van tweede bewoning segundo tecnical habitación en energiecertificaat.

Het opmaken van een testament of een notariële volmacht zijn veelgebruikte opties, nuttig bij familiale situaties of wanneer u niet in staat bent om persoonlijk de akte te ondertekenen.

FISCALITEIT VOOR NIET-INGEZETENEN EN RESIDENTEN

Jaarlijke declaratie van inkomsten "El Impuesto sobre la Renta de No-residentes" is voor buitenlandse en de resident-eigenaar onderworpen aan dezelfde fiscale wetgeving en een reeks onontkoombare fiscale verplichtingen. Deze belasting is opgenomen in het dubbelbelastingsverdag geldig in die landen die het verdrag ondertekenden. Opvolging van uw jaarlijkse administratie en fiscale verplichtigen door een bevoegd persoon is aan te bevelen.

Plusvalia is een gemeentelijke meerwaardebelasting op de stijging van de waarde van het perceel, betaalbaar bij verkoop van uw eigendom.

Vermogensbelasting is een nationale belasting op wereldinkomen en winst op verkoop. Als resident wordt bij de volgende aangifte in de personenbelastingen (IRPF) dit verschil verrekend. Bij niet-residenten is dit van toepassing op het inkomen in Spanje.

JURIDISCHE EXPERTISE ALS AANVULLENDE DIENSTVERLENING: bij familie-, burgerlijk-, arbeids- of successierechten kan u terecht bij onze jurist. Soms is een juridische afhandeling bij herschikking van mede-eigendom aangewezen om extreme overdrachtsbelasting te vermijden.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2021 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links