PROFESSIONELE VASTGOEDBEMIDDELING   –   AANKOOP EN VERKOOP   –   HOME SERVICES   –   ONZE DIENSTVERLENING MET EEN HART !
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Dienstverlening nà uw aankoop

U bent eigenaar en wat nu ?

After-sales en Home-services

Woning- en sleutelbeheer kan u kan veel ellende besparen en u op termijn duizenden euro's besparen. Het is prettig om na elk verblijf met een gerust gevoel terug naar huis te gaan. Misschien heb je dit eerder meegemaakt? Bij aankomst merk je dat de elektriciteit of het water is uitgeschakeld, er een waterlek is of een onaangename gebeurtenis met een puinhoop als gevolg.Het beheer overlaten aan een professionele bevoegd iemand die geregeld een oogje in het zeil houdt kan problemen voorkomen of oplossen. Onze aanvullende home-services bestaan uit renovaties, onderhoud van uw woning en aanverwante diensten.

Investeren in vastgoed om te verhuren blijft een populair gegeven en wordt bevestigd door een woningaanbod aan aantrekkelijke prijzen.Wij proberen uw huurders te bieden wat zij van een vakantiehuis verwachten zodat tevreden klanten opnieuw de keuze maken voor uw woning. Onze huurovereenkomsten voldoen volledig aan de Spaanse voorschriften,

Contact

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2021 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links