Woningen, Advies & Dienstverlening aan huis: Vastgoed-Vakantiewoningen-Verhuur en Verkoop-Hypotheek-Verzekeringen –Home services-Financiëel consult-Juridisch advies-Onze dienstverlening
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Faqs

FAQS : VRAGEN EN ANTWOORD

Mijn keuze tot aankoop van een woning staat vast en dan? Een optie-contract wordt opgesteld en de woning uit de aanbodmarkt verwijderd.

Hoe verloopt de verdere opvolging? Alle verdere administratie wordt overgedragen aan onze Gestor Inmobiliario die de verdere wettelijke kwesties van het koopproces opvolgt. Allereerst wordt nagezien of de eigendom vrij is van lasten en alles wettelijk in orde is. Deze procedure is nodig om te voorkomen dat er zich op een later tijdstip problemen voordoen.

HET AANKOOPPROCES

Heb ik een advocaat nodig om een huis in Spanje te kopen? Wanneer je te maken met een vreemde taal, een andere cultuur en een verschillende bureaucratie is het aangewezen om een beroep te doen op de diensten van iemand die het systeem begrijpt en onderlegd is in de Spaanse wetgeving en wat de fiscale implicaties zijn. Met een expertise als Técnico en Gestion Inmobiliaria, deskundig in deze materie bieden wij u het nodige vertrouwen tijdens het totale proces.

Wat is een N.I.E nummer? Het N.I.E.nº is een individueel identificatienummer voor buitenlanders nodig voor alle zaken waarbij u in contact komt met de overheid , fiscale verplichtigingen en om de aankoop bij de notaris te formalitiseren.

Op welke extra kosten moet ik letten? De aankoop van uw woning in Spanje brengt uiteraard kosten met zich mee. Je zou verwachten dat deze een vast percentage is op de aankoopprijs. Wij geven echter de voorkeur aan een overzicht van ALLE te verwachten kosten zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Met welke beschrijfkosten rekening te houden? BTW of overdrachtbelasting in geval van nieuwbouw of wederverkoop, onkosten voor opvolging van alle legale administratie, notaris-en registratie en overdrachtkosten van alle nutsvoorzieningen.

Zijn er verborgen kosten? Nee.

Is de opmaak van een Spaans testament noodzakelijk? Eigenaars van een onroerend goed worden sterk aangeraden om een Spaans testament op te laten maken. Dit is een ongecompliceerd proces geregeld door onze gestor. Dit kan belangrijk zijn in geval van een gesplitste aankoop, bij vruchtgebruik, scheiding en de eventuele fiscale gevolgen.

Jaarlijkse kosten voor de woning: Indien van toepassing, urbanisatiekosten om de gezamelijke kosten te financieren zoals het algemeen onderhoud van het zwembad of de liften. Suma is de overheidsinstelling van de inning van diverse gemeentelijke belastingen zoals plusvalia, afvalverwerking, verkeerstaks en IBI onroerend goed belasting. Kosten voor nutsvoorzieningen of uw huisverzekering maken eveneens deel uit van het pakket. Niet-residenten zijn tevens verplicht om hun jaarlijkse inkomsten te declareren, hetzij van bankrekeningen op spaarrekening of uit verhuur van de woning, dit laatste gebeurt per kwartaal.

U heeft nog bijkomende vragen? Aarzel niet om ons hiervoor, dit bij voorkeur via e-mail, persoonlijk te contacteren.

INTERESSE OM GEREGELD ONZE MALIMI NIEUWSBRIEF MET RECENTE KOOPJES TE ONTVANGEN?

Volg onze blog of contacteer ons via het EXPRESS CONTACT formulier onderaan deze pagina of via onze Blog Vastgoed Malimi Costa Blanca


Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links