Woningen, Advies & Dienstverlening aan huis: Vastgoed-Vakantiewoningen-Verhuur en Verkoop-Hypotheek-Verzekeringen –Home services-Financiëel consult-Juridisch advies-Onze dienstverlening
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Wie zijn wij

MALIMI COSTA BLANCA SL. uw professioneel vastgoedkantoor. Als specialist terzake gaat onze service véél verder dan enkel dat van een vastgoedagent! Behartiging van úw belangen, onze expertise, evenals het aanreiken van gepaste oplossingen, dat is de rode draad in ons werk. Wij zijn een totaal onafhankelijk bedrijf met een positieve ingesteldheid. Wij zijn in staat om u tijdens uw zoektocht op een optimale wijze te assisteren. Ons engagement is onze kracht en garantie voor uw klantentevredenheid. Laat u prettig verrassen!


MALIMI, oorspronkelijk opgestart met een succesvol educatief project waarbij groot belang werd gehecht werd aan kindvriendelijke activiteiten met als doel het stimuleren van creativiteit, spontaniteit en originaliteit. Dit werd een belangrijke uitvalshoek voor een verdere expensie.

MALIMI Workshop " Een andere kijk op geld " werd door de organisatie Canon, ondersteund door het Ministerie van Onderwijs in België, erkend als een worktool voor het secundaire onderwijs. Bewust worden over de impact van het persoonlijke denken en welke invloed dit heeft in het dagelijkse leven is de grote uitdaging. Een gerichte opleiding en persoonlijke werkervaringen in de financiële sector liggen aan de basis van deze succesvolle workshop.

MALIMI Adviescentrum: deskundig advies, een optimale service en behartiging van uw belangen vanuit een alternatief perspectief, dat zijn de drie belangrijkste pijlers. De link naar gepaste oplossingen op ieders maat, werd dan ook snel gemaakt. De oorspronkelijke visie “dienstverlening mét een hart" wordt hét Malimi symbool.

MALIMI Krediet- en Verzekeringsmakelaarskantoor. De oorspronkelijke visie van individuele dienstverlening "mét een hart" opent vele deuren. Ondertussen doet een groeiende Europese éénwording zijn intrede en onder impuls van een Spaans bouwbedrijf, met méér dan 30 jaar actief aan de Costa Blanca, groeit de belangstelling voor internationale samenwerking.

MALIMI COSTA BLANCA S.L. Inmobilaria y Seguros: Als aanvullende beroepsactiviteit werd de Spaanse vennootschap een feit. Een verdere specialisatie en professionele deskundigheid is steeds aangeraden. Een behaalde licentie als A.P.I.vastgoedmakelaar ( Agentes Profesionales Inmobiliario) blijkt een sterke fundering tot een verdere groei!

Internationale samenwerking: in opvolging van de bestaande internationale B.N.I businessgroup, ontstaat de idee om een lokale ´business to businessgroup España "BGE" op te starten. Netwerking blijkt ook aan de Costa Blanca een belangrijke tool tot zakelijk succes. Bij aanvang wordt Malimi Costa Blanca aangesteld als afgevaardigde voor de beroepssector verzekeringen, en later voor de vastgoedsector.

Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links