Woningen, Advies & Dienstverlening aan huis: Vastgoed-Vakantiewoningen-Verhuur en Verkoop-Hypotheek-Verzekeringen –Home services-Financiëel consult-Juridisch advies-Onze dienstverlening
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Waarom een bezichtiging ter plaatse? Hoe een bezoek aanvragen? Waar kan u verblijven?

Om het U gemakkelijker te maken en de beste opties voor U te selecteren

Welke karakteristieken zijn belangrijk?


Opm: let op, woningen met zeezicht of max.5km van zee zijn overwegend appartementen, of villa ¨s, behalve in de regio s die heuvelachtig zijn


Wenst U gebruik te maken van het Malimi aanbod Bed & Breakfast?

45€ per overnachting 2 pers inclusief ontbijtWAAROM EEN BEZICHTIGING TER PLAATSE? Onze selectie van woningen houdt rekening met uw persoonlijke wensen en aandacht voor uw levenstijl. Alvorens een eigendom in ons woningaanbod op te nemen gaan wij na of deze voldoet aan een aantal strikte criteria conform ons Malimi kwaliteitslabel, waaronder een goede constructie, goed onderhouden, een gunstige ligging, en aan een realistische prijs. Wij nodigen u graag uit om hier ter plaatse uw geplande selectie te bezoeken. Zo maakt u niet enkel kennisname met ons bedrijf, maar heb je de mogelijkheid om persoonlijk vast te stellen in welke staat de woning zich bevind, de kwaliteit, variatie van het woningaanbod te vergewissen van de ligging en andere belangrijke zaken die aan uw verwachtingen voldoen. Vandaar is een inspectietrip sterk aan te bevelen alvorens een besluit tot een aankoop te nemen. In realiteit kan je soms een veel betere of een heel andere indruk krijgen dan eerst op een foto was te zien.

Uw voordeel ?

U bespaart jezelf een hoop tijd door te kiezen voor een bezichtiging ter plaatse. Gewoon omdat wij u in 2- tot 3 dagen veel méér kunnen laten zien dan u individueel in 14 dagen! Wij kennen de streek én de woningen. Meestal is het gemakkelijker om enkele dagen vrij te krijgen inplaats van kostbare vakantiedagen op te nemen. Als je al zou overwegen om een huis te kopen, op dit ogenblik blijft het een goede zaak om dit niet langer uit te stellen. Afgelopen jaren zijn de prijzen sterk gedaald.

Wat gebeurt er tijdens een inspectiereis?

Zodra uw reisdatum is geregeld zorgen wij ervoor zorgen om uw trip zo aangenaam mogelijk te maken. Uiteraard staan huisbezoeken centraal met daartussen wat tijd voor het verkennen van de streek en de kans tot wat vrije tijd. Wij bezoeken enkel die woningen die door uzelf werden geselecteerd. Gedurende deze tijd deze dagen zijn wij uw gids tot het tijdstip dat u zelf bepaalt.

Hoe een bezoek aanvragen ? Het enige wat je hoeft te doen is uw reservatie voor de vlucht te regelen en ons deze informatie tesamen met uw persoonljjke opties door te geven. Dit is mogelijk via het bijgevoegde aanvraag formulier. U kan ons eveneens een e-mail bericht sturen waarbij u de gevraagde informatie vermeld. U wordt door ons gecontacteerd zodat wij de voorziene bezoeken kunnen plannen.

OP ZOEK NAAR EEN AANGENAAM EN BETAALBAAR VERBLIJF TIJDENS UW VERBLIJF? Ons aanbod:

Bed & Breakfast, gezellig, efficiënt en goedkoop! Deze accomodatie biedt u alle comfort en is gelegen vlakbij het Malimi kantoor. In de directe omgeving vindt u bars, restaurants, een supermarkt en andere interessante gelegenheden. Deze accomodatie is geschikt voor logies voor 2 personen. Inclusief 2 overnachtigingen, ontbijt, luchthaven- en plaatselijk vervoer.

Een appartement met prachtig uitzicht. Uw voorkeur gaat meer uit naar een ruimere woning of u wenst enkele dagen langer te verblijven? In dit geval kunnen wij u een geschikt en volledig ingericht appartement - penthouse aanbieden, en dit met 2 slaapkamers. Vanop het balkon en het ruime dakterras kan u genieten van mooie vergezichten en ongetwijfeld ook van de zon!

Tijdens de bezichtigingen kunnen wij u gepaste informatie verstrekken en een degelijk antwoord bieden op uw vragen. Dat is immers waarvoor wij zijn! Voor meer informatie, surf gerust naar onze Blog: uw logies: Bed & Breakfast of appartement-penthouse La Misma Luna


Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links