Woningen, Advies & Dienstverlening aan huis: Vastgoed-Vakantiewoningen-Verhuur en Verkoop-Hypotheek-Verzekeringen –Home services-Financiëel consult-Juridisch advies-Onze dienstverlening
Gevonden Woningen
U vindt niet wat u zoekt ? Probeer dan onze geavanceerde zoektocht »

Woningen

Voeg toe aan favorieten Verwijder van favorieten
Villa  - Huurwoning - Algorfa - Lo Crispin
325€

Huurwoning

Villa - Spanje - Alicante - Algorfa

De villa is gelegen in Lo Crispin aan de Costa Blanca bij Ciudad Quesada en Guardamar in de Provincie Alicante. Ideaal voor mensen die de rust zoeken maar ook voor gezinnen met kinderen, overwinteraars, stappers of sportievelingen (fietsen, golfen, duiken, zeilen, tennissen) en gelegen schuin tegenover een groot gezamenlijk zwembad met mooi aangelegde tuin en ligweide. Gelegen in een villawijk in een rustige en veilige omgeving, zeker als je hier met kinderen bent. Vanuit de tuin of het zonneterras kan u de kinderen in de gaten houden als ze bij het zwembad spelen. Binnen beschikt de villa over een woonkamer met zitgedeelte en eetgedeelte voor max 6 personen, een semi open keuken compleet en voorzien van vaatwasser, wasmachine, tosti-apparaat, blender, Dolce Gusta koffieapparaat en een grote koel-vriescombinatie.Tevens is op de begane verdieping een twee persoonsslaapkamer en een kleine badkamer voorzien van een douchecabine en toilet.Op de 1e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers (2x tweepersoons) met ingebouwde kasten, badkamer met inloopdouche en tevens bij de master slaapkamer een terras met uitzicht op het park en zwembad. Op de 2e verdieping staat een wasdroger en is ook een groot terras met prachtig uitzicht op de zoutmeren en bergen. De slaapkamers op de 1e verdieping en de woon/eetkamer zijn voorzien van nieuwe airco's. Verder heeft elke kamer ventilatoren. Het huis is gelegen op het Zuid/Oosten en biedt volop zon op het grote terras aan de voorzijde van het huis. Het is de hele dag door mogelijk om naar keuze een plekje in de zon of in de schaduw te vinden. Er zijn comfortabele lounge stoelen aanwezig alsmede 2 ligbedden. Er is een eigen parkeerplaats.

3 2
Voeg toe aan favorieten Verwijder van favorieten
Half vrijstaande villa - Vakantieverhuur - Ciudad Quesada -  Ciudad Quesada
375€

Vakantieverhuur

Half vrijstaande villa - Spanje - Alicante - Ciudad Quesada

Zonzekere vakantiewoning, ideaal voor overwinteraars of lang verblijf, geschikt voor 5/6 personen. Gezellig en goedkoop, dat is ons moto! Deze half -geschakelde villa biedt u veel luxe en comfort. Er is centrale verwarming op natuurlijk gas, plafondventilatie en airco koud en warm. Alle ramen en deuren hebben dubbel glas. Gelegen aan de La Marquesa vallei, met een korte afstand tot wekelijkse markt, bars, restaurants en supermarkten. Zandstranden en de toeristische trekpleister Torrevieja, een Aquapark, watersporten en diverse animaties liggen nabij. Bij de inkom vindt u een gezellig terras en parkeergelegenheid. Voor liefhebbers staat een jacuzzi ter beschikking. Verder gelijkvloers leefruimte, 2 slaapkamers waarvan 1 met dubbel bed en een tweede met 3, 1-persoonsbedden, een badkamer en een volledig geïnstalleerde moderne Amerikaanse keuken met eetbar en vaatmachine. Verder alle electrische toestellen oa. koffiezet, toaster, microgolfoven, fruitpers,haardroger ea. Vanuit de keuken kom je op een binnenpatio met een extra ingerichte buitenkeuken met kookvuur, ijskast, wasmachine en eethoek. Op het ruime dakterras is een 3de kamer, een eethoek, rieten salon, BBQ hoek en een pérgola met zonnewering. Daar heb je een vrij uitzicht op het nabije park El Reccoral en de omgeving. U kan gebruik maken van het zwembad met kinderbad, ligstoelen, parasols en douches. Alle voorzieningen oa WIFI en TV satelliet zijn aanwezig en in geval van noodzaak is medische assistentie mogelijk. De vermelde huurprijs is per week in laagseizoen.Vraag gerust en vrijblijvend onze (low-budget) vakantieprijzen of bij lange termijn of overwinteren.

100m² 200m² 3 1
Bekijk alle eigenschappen

Aanbevolen

API Real Estate broker B&B casa Malimi OPENCAR Google translate Eviva España

© 2018 Malimi Costa Blanca S.L. | Ontwerp: Mediaelx | Legaal | Privacy | Site Map | Links